Doliu în România! A murit actorul Ion Dichiseanu

De citit

Este doliu în lumea culturală din România! A căzut cortina peste un mare om! A murit Ion Dichiseanu. Îndrăgitul actor s-a stins din viață la vârsta de 87 de ani.

Renumitul actor avea vârsta de 87 de ani. Ar mai fi trăit destul, însă starea lui de sănătate i-a jucat feste. Inițial, starea sa de sănătate dădea semne că se îmbunătățește, după ce a fost internat mai bine de 3 luni în spital în urma unor probleme de sănătate. Ei bine, acesta a cedat, în ciuda eforturilor depuse de medici. El s-a stins joi, 20 mai, la Spitalul Floreasca, unde era internat. Ion Dichiseanu a avut mari probleme de sănătate după ce a fost infectat cu o bacterie periculoasă. Acesta a luptat mult să își revină, însă nici corpul și nici vârsta nu l-au mai ajutat să răzbească.

ion dichiseanu
ion dichiseanu

Un om, un mare caracter, o viață de nota 10

Îndrăgitul Ion Dichiseanu s-a născut pe 20 octombrie 1933 în Adjud. Acesta a absolvit Institutul de Artă Teatrală și Cinematografică, Facultatea de Teatru, din București în 1959 și a jucat roluri care i-au adus renume la nivel național și internațional. Rămas bun, Ion Dichiseanu. Și uite așa România își pierde adevăratele valori de la o zi la alta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

De actualitate

error: Conținutul este protejat !