Dacian Cioloș nu se joacă cu mandatul primit de la președintele României

De citit

Dacian Cioloș ia în serios lucrurile și nu se joacă cu mandatul primit de la președintele României. Asta afirmă pe pagina sa de facebook, politicianul Dacian Cioloș. Premierul desemnat explică situația politică din România:

,,Situația politică este instabilă, situația economică se degradează, situația medicală este dezastruoasă. Și, cu toate acestea, primesc întrebări peste întrebări despre jocurile politice care fascinează pe toată lumea în aceste momente. Nu cad pradă disonanței și am răbdare, pentru că în această perioadă trebuie ca cineva să aibă calmul necesar rezolvării unei crize.,,

Dacian Cioloș face apel la maturitatea fiecăruia dintre noi pentru rezolvarea acestei crize politice

,,Mi-aș dori să terminăm acest balet al divertismentului politic în care persoanele sunt mai importante decât rezultatul. Nu cer nimănui sacrificii politice, dar sper că încă suntem suficienți oameni maturi care să știe că soluțiile implică renunțare, poate o formă de sacrificiu, dar și diplomație. Avem un început de negociere și vă rog pe toți, cetățeni sau oameni de presă, analiști politic sau simpli pasionați de jocul politic, să înțelegeți că de rezultatul din aceste zile depinde viața multor cetățeni ai României.,, a mai declarat Dacian Cioloș

Președintele Klaus Iohannis a decis luni să îl desemneze pe liderul USR Dacian Cioloș pentru funcția de prim-ministru. Dacian Cioloș s-a  întâlnit ieri cu reprezentanții PNL, UDMR și minoritățile naționale pentru a discuta despre formarea noului Guvern.

Obiectivul său este să dea un Guvern României „cât mai repede”

,, Obiectivul meu și obiectivul partidului pe care îl reprezint, al USR, este să dăm un Guvern României cât mai repede, să mergem cu o soluție în Parlament cât mai rapid pentru că, dată fiind gravitatea situației, cred că nu putem aștepta discuții foarte lungi. În mod normal și natural, am venit înspre PNL și UDMR pentru că din punctul nostru de vedere nu există altă formulă de construcție majoritară în Parlament la care noi să participăm decât cea cu PNL și UDMR și cu susținerea grupului minorităților”.

Dacian Cioloș se va întâlni mâine cu Florin Cîțu și Kelemen Hunor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

De actualitate

error: Conținutul este protejat !