Consiliul Județean sprijină Raliul Argeșului. Sumele acordate evenimentului sunt substanțiale

De citit

În ultima ședință tehnică ce a avut loc în vederea organizării competiției sportive ”Raliul Argeșului”, autoritățile din județul nostru au luat o decizie importantă. Vor sprijini, pentru prima dată la aceste cote, cu o sumă importantă de bani, evenimentul care va avea loc la sfârșitul săptămânii viitoare.

Bani de la CJ pentru Raliul Argeșului

La ședința tehnică au fost prezenți vicepreședintele CJ Argeș, Adrian Bughiu, reprezentanți ai Primăriei Pitești, ISU Argeș, Poliției Locale Pitești, Inspectoratului de Jandarmi Județean și, evident, reprezentanții Asociația Club Sportiv DTO Rally. La fel ca la edițiile anterioare, instituția Consiliului Județean Argeș a anunțat susține financiar desfășurarea acestei competiții automobilistice. Așadar, anula cesta, CJ dă din banii județului, suma de 100.000 de lei.

Raliul Argeșului, acum la cea de-a treia ediție în județul nostru, a ajuns ușor și sigur unul dintre evenimentele sportive cele mai apreciate din zona noastră și din toată țara. Raliul Argeșului se înscrie în Campionatul Național de Raliuri 2021 și în Campionatul Național de Raliuri pe Asfalt 2021 al Federației Române de Automobilism Sportiv. Evenimentul va avea loc pe 11 și 12 iunie și va aduna la start nume mari ale automobilismului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

De actualitate