Concursul de gimnastică „Cupa Pitești 2021” are loc mâine! Iată programul

De citit

Argeșul intră din nou pe lista județelor cu numeroase competiții sportive, de când măsurile s-au mai relaxat. Primăria Municipiului Pitești, prin Centrul Cultural Pitești și Clubul Sportiv „Olympic Argeș Gym”, organizează Concursul de gimnastică „Cupa Pitești 2021”. Frumosul eveniment sportiv este programat să aibă loc sâmbătă, 5 iunie, de la ora 10:00, la Sala Sporturilor din Pitești.

Date despre competiție

Competiția, coordonată de antrenoarea de balet și de gimnastică ritmică Nicoleta Andrei, este destinată tuturor sportivelor care practică gimnastica la nivel recreativ, nivel inițiere sau de performanță.

Probele de concurs sunt: gimnastică artistică (sol), gimnastică aerobică, gimnastică ritmică, gimnastică acrobatică (acro-dance). Concursul se va desfășura pe categorii de vârste : 4-6 ani, mini 1, 7-9 ani, mini 2, 10-12 ani, junior 1, 13-15 ani, junior 2, peste 16 ani – senior.
Premierea va fi pe categorii de vârste și pe probe de concurs.

Campioana olimpică Andreea Verdeș, care s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Tokio 2021 va fi și ea prezentă pe lista invitaților speciali.  Publicul are acces gratuit, în limita a 50% din capacitatea sălii. Cei care vor să fie prezenți trebuie să prezinte certificatul de vaccinare sau un test negativ Covid, efectuat în urmă cu 24 sau 48 de ore.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

De actualitate