Concert Beethoven, la Filarmonica Pitești! Iată cât costă un bilet și de unde poate fi achiziționat

De citit

Deoarece rata de incidență  a scăzut în Municipiu sub 3 cazuri la mia de locuitori, Filarmonica Pitești organizează joi, 6 mai, de la ora 19.00, un nou concert cu spectatori. Acces va putea avea doar 30% din public.

Alături de orchestra simfonică a instituției, dirijată de Alexandru Ilie, va evolua, în premieră, pianista Karina Șabac. În program: L.v. Beethoven – Concertul nr. 3 pentru pian și orchestră în do minor și F. Mendelssohn – Simfonia nr. 1 în do minor.

Cine sunt artiștii care vor fi prezenți la concert

Alexandru Ilie este absolvent al Universității de Muzică din București. Acesta a studiat la clasa marelui maestru Petru Andriesei. Alexandru Ilie a fost premiat la foarte multe concursuri la care a participat, mai ales la cele din perioada studiilor universitare. Artistul a făcut practică o lungă perioadă la Radiodifuziunea Română, Teatrul Național și Opera Națională. În palmaresul său sunt trecute reușite de răsunet obținute împreună cu orchestrele Universității de Muzică din Capitală.

Karina Șabac a absolvit la Hochschule der Künste din Berlin și University of Southern California din frumosul Los Angeles. Aceasta face parte din generația românilor care au dat dovadă că muzica este cheia succesului lor, atunci când talentul se îmbină cu munca. Deși trăiește în alt stat, Karina se întoarce de fiecare dată în România pentru a susține concerte. Ea este renumită pentru recitalurile sale ca solistă pe marile scene din Los Angeles, Amsterdam, Berlin, München, București, Iași, Arad, Sibiu. Mai mult, aceasta a fost prezentă pe scene alături de orchestre renumite din Londra, Berlin, Nürnberg, Aachen, Kharkiv, St.Petersburg.

Biletele pentru acest concert pot fi luate de la Casa de bilete a Filarmonicii Pitești. Prețul unui bilet variază între 20 și 40 de lei, în funcție de locul dorit în sala de spectacol. Există și reduceri la bilete. Elevii, studenții și pensionarii pot avea reduceri, dacă prezintă dovada că fac parte din categoriile amintite mai sus.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

De actualitate

error: Conținutul este protejat !