Caz tragic! Un antrenor a murit trăsnit, în timpul meciului

De citit

Antrenorul unei echipe de fotbal din Bulgaria a murit pe teren. Acesta și-a pierdut viața în condiții cumplite, după ce a fost lovit de trăsnet. El a fost trăsnit la scurt timp de la începerea competiției de fotbal.

Bărbatul nu a avut nicio șansă

Conform agenției de știri BTA, citată de Sott, incidentul mortal a avut loc în timpul unui joc amical între echipele din Lessichovo și Chernogorov. Bărbatul era antrenorul uneia dintre echipele acelui meci.

Este vorba despre Ivan Ranchev. În vârstă de 41 de ani, sportivul a fost ucis pe loc după ce o furtună puternică a început pe neașteptate în timpul meciului care se desfășura la Lesichovo, în apropierea Plovdivului.

O ambulanță a fost trimisă imediat la fața locului. Din păcate însă, medicii nu au putut decât să confirme decesul, deoarece bărbatul a fost omorât pe loc de trăsnet.

Conform unui raport dat de polițiști, alți câțiva jucători au fost doborâți de trăsnetul puternic,. Din fericire, aceștia nu au fost răniți grav. Starea lor de sănătate este una stabilă.

Primarul din Lessichovo, Dimitar Vrinchev, a declarat presei locale că meciul de fotbal a început la ora 18.30 și la scurt timp după aceea „a început să plouă și, dintr-o dată, cerul s-a luminat”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

De actualitate

error: Conținutul este protejat !