Arhiepiscopia Bucureștilor pune la dispoziție capele- morgile spitalelor nu mai fac față!

De citit

Situația este dramatică în București. Morgile spitalelor sunt pline. Arhiepiscopia vine în ajutor și pune la dispoziție capelele disponibile din imediata apropiere a spitalelor.

„Ca urmare a escaladării situației dramatice cu care se confruntă spitalele în care sunt tratați bolnavii de Covid-19 din București și morgile acestor spitale unde locurile de păstrare temporară a trupurilor celor decedați au devenit insuficiente, Arhiepiscopia Bucureștilor iese în întâmpinarea solicitărilor de ajutor și pune la dispoziție capelele de exterior din cadrul spitalelor, capelele mortuare de la parohiile din imediata apropiere și capelele cimitirelor parohiale din imediata proximitate”,

se arată într-un comunicat difuzat sâmbătă seară de Arhiepiscopie.

Totodată, biserica își exprimă solidaritatea cu autoritățile medicale confruntate în această perioadă grea. Aceștia îsi expirma aprecierea pentru medici și pentru întregul personal medical care luptă împreună la salvarea vieților pacienților grav bolnavi.

sursa: www.freepik.com

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Preafericitul Daniel, a transmis, vineri, la pelerinajul din Bucureşti, organizat de Sfântul Cuvios Dimitrie cel Nou şi Sfântul Cuvios Ioan Iacob de la Neamţ, un mesaj către credincioşi, de a respecta „cu stricteţe” sfatul medicilor şi măsurile sanitare.

Un număr de 466 de decese la pacienţi infectaţi cu virusul SARS-CoV-2 au fost raportate în ultimele 24 de ore. Dintre care nouă sunt anterioare intervalului de referinţă, a informat, sâmbătă, Grupul de Comunicare Strategică.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

De actualitate

error: Conținutul este protejat !