Argeșeni amendați pe bandă rulantă! Cei mai mulți nu respectau carantina

De citit

Foarte mulți argeșeni nu mai respectă măsura carantinării și izolării. Aproape zilnic sunt identificați de polițiști pe străzi, deși figurează în izolare. În ultimele zile, mai multe persoane au fost prinse și amendate de oamenii legii.

Unde au fost găsiți argeșenii

Oamenii legii din cadrul Secției de Poliție Rurală Poiana Lacului au găsit un bărbat de 41 de ani, care nu a respectat măsura carantinării la adresa declarată, din comuna Cocu. În urma celor constatate, bărbatul a fost sancționat cu amendă în valoare de 1.000 de lei, conform Legii 55/2020 privind unele măsuri de combatere a pandemiei de COVID-19.

Pe 1 mai, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung, care efectuau verificarea persoanelor care au stabilită măsura izolării sau carantinării la adresa declarată, au identificat doi tineri de 21 de ani, respectiv 19 ani, ambii din Berevoești, care nu au respectat măsura carantinării. Aceștia erau departe de adresele declarate în momentul în care au luat la cunoștință că trebuie să intre în carantină. În urma celor constatate, cei doi au fost sancționați cu amenzi în valoare de 1.000 de lei, conform Legii 55/2020 privind unele măsuri de combatere a pandemiei.

Pe data de 2 mai, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Bascov au identificat, în trafic, pe raza localității Merișani, un tânăr de 21 de ani. Acesta figura de fapt în carantină, însă a fost găsit pe stradă, departe de adresa de domiciliu declarată. Din cauza acestei nereguli, tânărul a fost sancționat cu amendă în valoare de 1.000 de lei, conform Legii 55/2020 privind unele măsuri de combatere a pandemiei de COVID-19. Ulterior, polițiștii au anunțat cazurile la D.S.P. Argeș. Cel mai probabil, pentru aceste persoane va fi prelungită carantina.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

De actualitate

error: Conținutul este protejat !