Argeș: Conducea fără permis un autoturism neînmatriculat

De citit

În ultimele 48 de ore a.c., polițiștii rutieri argeșeni au continuat acțiunile pentru prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de evenimente rutiere, în mod deosebit a conducerii sub influența alcoolului sau a substanțelor cu efect psihoactiv.

Potrivit IPJ Argeș, ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate peste 300 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 55.000 de lei. Totodată au fost reținute, în vederea suspendării dreptului de circulație, 12 permise de conducere și au fost retrase 15 certificate de înmatriculare.

Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor rutiere municipale şi orăşeneşti vor continua acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie.

Conducea, fără drept, un autoturism neînmatriculat

În ziua de 21 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Ordine Publică din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș au depistat un tânăr de 21 de ani, din Curtea de Argeș, care conducea un autoturism, pe strada 1 Decembrie 1918 din municipiul Curtea de Argeș, fără a poseda permis de conducere.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate de polițiști, a reieșit faptul că autoturismul figurează neînmatriculat, iar plăcuțele cu numerele de înmatriculare sunt false.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 334, alin 1 și 2 și art. 335 din Codul Penal, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care fapta a fost săvârșită.

Citește și: Trei argeșeni reținuți după ce au furat anvelope și combustibil

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

De actualitate

error: Conținutul este protejat !