Alex Mirea este marele câștigător al Trofeului Câmpulung

De citit

Etapa de la Câmpulung Muscel a Campionatului Național de Viteză în Coastă a luat sfârșit ! Alex Mirea (Radical SR8) a reuşit a treia sa victorie în actualul sezon al Campionatului Naţional de Viteză în Coastă. Un adevărat împătimit al vitezei, Mirea s-a impus în Trofeul Câmpulung 500. Anunțul a fost făcut de reprezentanții Federaţiei Române de Automobilism Sportiv.

Alex Mirea cucerește cu succes Trofeul Câmpulung

După succesele de la Rânca şi Transalpina, Mirea a dominat ambele urcări de concurs de la Câmpulung Muscel. Renumitul pilot a fost cronometrat cu un timp total de 02 min 51 sec 556/1000. A fost mai rapid cu 1 sec 798/1000 decât Silviu Dumitrescu (Osella PA2000).

Cel mai rapid în ambele zile la recunoaşteri, Octavian Ciovică (Radical SR8) a fost al treilea de fiecare dată la cele două urcări şi a încheiat la 2 sec 544/1000 de Mirea. Liderul la zi al Categoriei a II-a, Costel Căşuneanu (Skoda Fabia R5) a fost doar al şaselea la open şi al patrulea la categorie.

Bătălia finală se va da între Mirea şi Silviu Dumitrescu la Poiana Braşov. Aceasta este următoarea etapă.

La Categoria I, Mihai Leu (Ferrari 458 Challenge) a devenit matematic campion după poziţia secundă ocupată duminică. Leu a reușit să cucerească și străzile din Lerești- Voina.

În urma etapei de la Câmpulung Muscel, Silviu Dumitrescu este lider la Categoria I, cu 104 puncte, fiind urmat de Alex Mirea (101 puncte) şi de Costel Căşuneanu (100 p) şi Octavian Ciovică (97,75 p).

La Categoria I, victoria de la Câmpulung Muscel i-a revenit lui Alexandru Piţigoi (Porsche 911 GT3 Cup), cu un timp total de 3 min 01 sec 160/1000. Pe locul secund, la capătul celor două manşe de concurs, a sosit Mihai Leu, care şi-a asigurat matematic al treilea titlu naţional consecutiv la Categoria I. La această etapă, pentru scurt timp, copilot al lui Mihai Leu a fost chiar primarul Municipiului Câmpulung, Elena Lasconi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

De actualitate

error: Conținutul este protejat !